• "GRATIS warme maaltijden voor alle kinderen!"

    Het Randstadje

  • "Uw behoefte en wensen als leiddraad"

    Het Randstadje

Wie zijn wij?

  • Altijd voldoende pedagogische medewerkers op de groepen
  • Jouw wensen centraal
  • Gediplomeerde medewerkers met ruime ervaring!
  • Gratis warm eten voor alle kindjes
Kinderopvang aanvragen

Als je als ouder gaat werken, wil je natuurlijk dat de kinderopvang goed geregeld is. Alleen dan kun je met een gerust hart jouw kinderen naar de kinderopvang brengen. Goede kinderopvang zorgt ervoor dat je je  kunt concentreren op je werk en je het beste uit jezelf kunt halen. Voor ouders is het altijd spannend om een kind voor het eerst naar de kinderopvang te brengen. Bij Het Randstadje zijn jouw kinderen in goede handen. Het Randstadje biedt kwalitatief hoogwaardige kinderopvang en een educatieve en stimulerende omgeving voor je kind. Niet alleen zorgen wij voor een veilige en vertrouwde plek waar iedereen zich thuis voelt. Ook zorgen wij voor leuke activiteiten en stimuleren wij creativiteit en zelfontplooiing van ieder kind. Je kunt de zorg voor je kind dus vol vertrouwen aan ons overdragen, terwijl jij gewoon aan het werk  bent.

Waar talent groeit! (bekijk de video)

Bij jou in de buurt

Woon je in Rotterdam, dan vind je ons altijd in de buurt. We bieden namelijk kinderopvang aan op drie locaties, verspreid over de stad Rotterdam. We hebben een locatie in West-, Noord- en Zuid-Rotterdam. Ben je dus op zoek naar kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in jouw eigen buurt, dan kun je altijd bij ons terecht. Kinderopvang in je eigen buurt is natuurlijk wel zo makkelijk met halen en brengen. Daarnaast is het leuk om kinderen uit je eigen buurt tegen te komen. Ben je benieuwd waar in jouw buurt een kinderopvang van Het Randstadje is gevestigd? De locaties en adressen vind je op deze site.

Kinderopvang, zoals jij dat wenst!

Alle gezinnen zijn anders. Ook de eisen en wensen voor de kinderopvang kunnen daarom erg verschillen. Wij bieden flexibele kinderopvang (flexibele dagdelen) die zo veel mogelijk aansluiten op jullie behoeftes, wensen en werktijden. Daarnaast werken wij voortdurend aan verbetering van onze (flexibele) kinderopvang om zo veel als mogelijk kinderopvang aan te bieden zoals de ouder(s) en/of verzorgers(s) dat wenst. Voor flexibele kinderopvang ben je bij Het Randstadje aan het goede adres. Wij bieden kwalitatieve en flexibele kinderopvang (flexibele dagdelen) bij jou in de buurt. Je kunt bij ons terecht voor zowel voorschoolse als naschoolse opvang en dagopvang. Hierdoor kan je de kinderopvang vrijwel helemaal afstemmen op jouw behoeftes. Bij ons kun je altijd rekenen op de beste zorg voor jouw kinderen op de manier waarop jij dat wilt. En als je weet dat de zorg voor jouw kind goed is geregeld, ga je met een gerust hart aan het werk.

Hart voor kinderen

Wij hebben een hart voor kinderen en willen dit in onze kinderopvang ook uitdragen. We doen daarom onze uiterste best om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren in onze kinderopvang. Van hieruit kan een kind de wereld om zich heen ontdekken en zichzelf ontplooien. Het bevorderen van diversiteit is voor ons heel belangrijk. In groepsverband komt een kind in aanraking met kinderen met verschillende achtergronden en culturen. We stimuleren de kinderen om zich gedrag eigen te maken waarmee ze later zullen openstaan voor de verschillen die ze in hun verdere leven zullen tegenkomen. We geloven dat de kinderopvang op deze manier een positieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van kinderen.

Kwaliteit

Het Randstadje streeft ernaar om de beste kinderopvang te leveren. We zijn er bewust mee bezig de kwaliteit van onze opvang nog beter te maken. Onze gekwalificeerde medewerkers streven ernaar zo goed mogelijke kinderopvang te bieden. Ons voornaamste doel is het bieden van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een educatieve en stimulerende omgeving die toegankelijk is voor iedereen. We maken gebruik van diverse observatiemethoden om op tijd sociaal-emotionele, gedrags- en ontwikkelingsproblemen te signaleren. Ook zijn wij bezig met het actief stimuleren van de taalontwikkeling, om een eventuele taalachterstand tijdig te kunnen aanpakken. In onze ogen kan  hoogwaardige kinderopvang een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jouw kind. Het team van Randstadje is dan ook voortdurend bezig om deze kwaliteit te verbeteren.

Betrokkenheid

Het Randstadje is een betrokken en gemotiveerde organisatie voor kinderopvang. Het bieden van kwalitatief goede kinderopvang is ons belangrijkste doel. Kinderen zijn voor ouders het meest kostbare en belangrijkste in hun leven. Wij beschouwen het als een heel belangrijke taak om de opvang voor deze kinderen zo goed mogelijk te regelen. Wij doen daarom onze uiterste best om de beste kinderopvang te bieden en ouders het gevoel te geven dat hun kinderen bij ons in goede handen zijn. Wij zetten ons volledig in om een vertrouwde, veilige en stimulerende omgeving te bieden voor de opvang van jouw kinderen en spelen daarbij flexibel in op de wensen van ouders.

Toewijding

Onze betrokkenheid vind je terug in de kwaliteit van de zorg en service die wij aan ouders bieden. Heb je vragen over de kinderopvang? Je kunt ons altijd bellen of mailen. Wij denken graag mee over een geschikte oplossing en geven antwoord op al jouw vragen. Als er speciale behoeftes zijn voor de kinderopvang, denken we graag met je mee en sluiten zo veel mogelijk aan bij jouw wensen. Zo kan het moeilijk zijn om de zorg voor kinderen te combineren met wisselende werktijden, overwerk of avonddiensten. Wij denken graag mee over een geschikte oplossing.

Onze missie

Het Randstadje heeft als missie om voor gezinnen de ideale oplossing te bieden op het gebied van kinderopvang. Het is ons doel om kinderopvang van de beste kwaliteit te bieden, die aansluit op jouw wensen en behoeften. Met als resultaat dat jij met een vertrouwd gevoel de zorg voor jouw kinderen aan ons overlaat!

Pedagogisch beleid

Wij geloven in kwalitatieve kinderopvang die bijdraagt aan een goede en gezonde ontwikkeling van het kind in een veilige omgeving. In onze kinderopvang sluiten wij aan bij moderne pedagogische wetenschappelijke inzichten. Zo vinden wij emotionele veiligheid heel belangrijk. Wij geven geen straf, maar maken het kind bewust van ongewenst gedrag door het gedrag te benoemen. Daarnaast zetten we ons in om kinderen de gelegenheid te geven om persoonlijke en sociale competenties te ontwikkelen. Ook laten we kinderen kennismaken met de waarden en normen van onze samenleving. Om deze doelen te bereiken schenken we veel aandacht aan de interactie tussen medewerker en kind, het groepsproces, de inrichting en gebruik van de ruimte en de activiteiten en speelmaterialen waarmee een kind kan spelen, ontdekken en onderzoeken.

Wil je meer weten over ons pedagogische visie?

 

logo-voorstel-150x150

 

Download hier ons pedagogisch beleid.

 

Op de groepen is er ook een pedagogisch werkplan voor de KDV en voor de BSO. Mocht u deze willen inzien kunt u ernaar vragen op de locatie.

Vragen?

Als je nog vragen hebt, of benieuwd bent wat wij voor je kunnen betekenen, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar! Bel naar onze infolijn op het nummer 010-7532588 voor de locatie Noord en 010-7532590 voor de locatie West of stuur een e-mail naar noord@randstadje.nl of west@randstadje.nl.

Kinderopvang aanvragen